Party’s / Workshop bij u thuis

U kunt bij uw thuis een Stampin’ Up! party of workshop organiseren.
Samen kijken we dan hoe we deze party of workshop kunnen invullen.

Tijdens een party vertel ik u en uw vrienden/kennissen meer over de producten van Stampin’ Up!, ik laat een aantal producten/ voorbeelden zien en is er voldoende mogelijkheid om de catalogus te bekijken. Tevens maken we een klein project, ook wel een “make and take” genoemd. Aan een party zijn geen kosten verbonden.

Kiest u voor een workshop, dan gaan we aan de slag met geselecteerde producten en worden er b.v. twee kaarten gemaakt. Tevens  zal ik kort wat vertellen over Stampin’ Up! en hun producten. Aan een workshop zijn wel kosten verbonden. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van het project wat we gaan maken.

Meer informatie over workshops vind u onder het kopje “WORKSHOPS”

Als Hostess van een party of workshop verdiend u Stampin’ Rewards bij een minimale totaal bestelling van € 200,00.
Deze Stampin’ Rewards kunt u inwisselen voor producten uit de jaarcatalogus en/of seizoenscatalogus.
Er zijn ook speciale Hostess Sets verkrijgbaar die u enkel kunt kopen met Stampin’ Rewards.
De Stampin’ Rewards moeten wel direct gebruikt worden en kunnen niet meegenomen worden naar een volgende bestelling. Tevens zijn ze niet inwisselbaar als korting op een bestelling en kunnen ook niet ingewisseld worden voor contanten.

CM180000B

Alle bestellingen worden na een party of workshop bij uw thuis bezorgd. U hoeft ze dan alleen nog maar uit te delen aan iedereen die iets besteld heeft.

Lijkt het u leuk om een keer hostess te zijn…neem dan gerust contact met mij op door een mail te sturen naar mijnfreubelhoekie@hotmail.nl of bel naar 06-15486617