Bestelling plaatsen Stampin’ Up!

Bestellen via e-mail:
Een bestelling kan geplaatst worden door een mail te sturen naar mijnfreubelhoekie@hotmail.nl.
Graag dan uw naam, adresgegevens, productnaam, het artikelnummer van het product en het aantal van het product vermelden.

U ontvangt dan van mij een mail met gegevens over uw bestelling, betaalgegevens en de datum waarop de betaling binnen moet zijn.
Annuleren of aanpassen van uw bestelling is altijd mogelijk tot aan de betaling.

Iedere week plaats ik op donderdag een verzamelbestelling, de datums vind u aan de rechterkant op deze website. (Heel soms zal er ook een extra verzamelbestelling zijn.)
Bij een verzamelbestelling neem ik de verzendkosten van Stampin’ Up! naar mijn huis voor mijn rekening.
U kunt uw bestelling dan bij mij thuis ophalen.
Wilt u de producten opgestuurd hebben, dan betaald u de helft van de normale verzendkosten. Deze bedragen dan € 2,95 voor u.
Verzenden is wel op eigen risico!

U kunt uw bestelling tot 17.00 uur doorgeven, daarna gaat hij niet meer mee met de verzamelbestelling en betaald u zelf de verzend- en administratiekosten van
€ 5,95.

Wilt u graag eerder bestellen dan bij een verzamelbestelling, dan betaald u zelf de verzend- en administratiekosten kosten van  € 5,95.

Heeft u een bestelling van € 50,00 aan producten of  meer, dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en worden de producten direct naar uw huis gestuurd. U kunt ze ook bij mij thuis ophalen.

Zodra een bestelling binnen is, neem ik contact met u op.